torsdag, juni 13, 2024
4 sider

ADGANGSKONTROLL

Den elektroniske nøkkelen til dine dører.
Med et elektronisk adgangskontrollsystem holder du enkelt kontroll med hvem som har tilgang til dine lokaler ved bruk av kort, kode eller smarttelefon.

Bygget sikres med adgangskontroll fra en av verdens ledende leverandør og produsent. Høy grad av sikkerhet gir økt trygghet for både medarbeidere og bedrift. Bedrifter som vil ha kontroll på hvem som går inn og ut av lokalene og til hvilken tid, kan tildele individuelle adgangsrettigheter.

Adgangskontrollen kan integreres med andre elementer som gir kontroll over alarmer, kameraovervåking, porttelefon, objektsikring og møterombooking.

Det monteres en kortleser og en elektrisk lås på de dørene som skal ha kontrollert adgang. Du kan i tillegg styre hvem som skal ha tilgang hvor til hvilke tider på døgnet. En persons adgang slettes enkelt med få tastetrykk, for eksempel hvis et adgangskort er mistet unngås kostnader som ved bytte av lås og nøkler.

Adgangskortene kan selvsagt kombineres med bilde (ID kort), og dette er også noe vi leverer.
Vi kan hjelpe dere med den daglige driften av anlegget, alternativt kan dere velge å administrere anlegget selv.

Det meste kan styres med adgangskontroll, f.eks bommer, porter, nøkkelskap, sykkelparkering, garderobeskap og selvsagt alle typer dører.

Vi leverer brukervennlig og kostnadseffektiv løsning for adgangskontroll i alle størrelser og ivaretar de gjeldende lover og regler.