Adgangskontroll gir en tryggere bedrift

Adgangskontroll gir en tryggere bedrift

Bedrifter står i dag overfor et økende antall nye oppgaver og ansvarsområder som skal utføres av flere forskjellige ansatte, som igjen gjør at de trenger forskjellig tilganger hos bedriften. I tillegg til dette er det viktig å blokkere tilgangen til de som eventuelt skulle slutte i bedriften. Bedrifter har også økte krav på å gi tilgang til kunder og forretningspartnere. Kontroll på identiteter og hva de har tilgang til, er derfor mye viktigere enn det noen gang før har vært.

Med adgangskontrollsystem installert vil du finne mange fordeler, så vel praktiske som økonomiske. Vårt sortiment innbefatter alt fra lesere, dørsentraler og porttelefoner til brukervennlig programvare.

Hovedoppgaven til et adgangskontrollsystem er å kontrollere tilgangen til lokasjoner gjennom hele døgnet. Systemet skal gi adgang til de rette vedkommende, avvise de som ikke skal være der, og selvfølgelig også gi beskjed om noe er galt.
Mange muligheter med fleksible tjenester.

Vi kan tilby flere ulike sikkerhetstjenester og avtaler som er tilpasset dine behov. Hvis du er ute etter en god og sikker løsning hvor vi betjener og administrerer ditt adgangskontrollsystem, så kan vi fikse dette. Våre sikkerhetssystemer består av flere elementer, som alle kan leveres samlet, eller hver for seg.

Om du ønsker et mer omfattende system som er skreddersydd dine behov og din bedrift, og som kan fungere sammen med andre informasjonssystemer, så tar du kontakt for en uforpliktende samtale med oss.

 

12. mars 2018
g