torsdag, juni 13, 2024

Smarthusalarm (NookBox)

Dette er ditt nye smart hjem. Nookbox er en kraftig, allsidig og smart innbruddsalarm med en rekke muligheter til automasjon og energistyring, som i sin helhet er tilpasset et moderne hjem.

Nookbox holder hjemmet ditt under kontroll selv når du er på farten, og varsler deg, naboen eller ditt vakstselskap om det skulle oppstå en hendelse. Du kan ha full kontroll på huset ditt dirkete via app på mobiltelefonen din.

Nookbox gir maksimal fleksibilitet, som du kan skreddersy så det beskytter deg og familien din. Starter kittet inneholder en sentral, trådløst tastatur, PIR og en magnet kontakt. Etterpå så bygger vi ut etter behov.
Du kan få ting som brannvarslere, styrbare strømplugger som puttes rett inn i eksisterende stikkontakter, temperatursensorer, luftfuktighetsensorer, vannsensor, fjernkontroll, dørklokke med video og mye mer.

– Dobbel kommunikasjon IP og 4G
– Radio kommunikasjon opptil 2km
– Zigbee innebygget
– 2 områder og 160 enheter
– Systemtjenester via app og web
– Alarmoverføring SIA/IP
– PIR kamera for verifikasjon
– IP kamera for sanntidsovervåking
– Z-wave tilbehør via dongel
– Styring og programmering via app eller web

Gode sikkerhetsløsninger sørger for at det blir minimalt med uønskede hendelser, som igjen øker din trygghet. Ring oss gjerne om du lurer på noe, eller det er noe vi kan hjelpe til med.

Denne alarmen kan du selv bruke uten å ha noe form for abonnement hos oss eller andre. 

Besøk nettbutikken vår, så finner du et utvalg av enheter som enkelt kan kobles til ditt nye smarte hjem.

 


Kontakt oss: