torsdag, juni 13, 2024

INNBRUDDSALARM

Innbruddsalarm har som hovedoppgave å beskyttelsen deres verdier og sikre dere mot innbrudd og tyveri. Men for at en innbruddsalarm skal være hensiktsmessig må alarmen være tilknyttet en alarmstasjon og utrykningstjeneste.

Vi kan tilby deg moderne overvåket alarmanlegg, som gir vår alarmstasjon unik varsling av alle hendelser fra alarmsystemet. Det vil si at alarmstasjonen får beskjed fra systemet om alle potensielle feil, mangler eller hendelser, som igjen gir alarmstasjonen en unik mulighet til å agere på riktig måte ovenfor alle mulig hendelser. Dette gir dere som kunde sparte kostnader da mange tekniske feil kan løses uten å sende en systemtekniker til stedet, i tillegg til at vi raskt finner årsaken til hvorfor alarmen ble utløst før en eventuell utrykning.

Ved montering av vårt alarmanlegg, vil du unngå de fleste falsk alarm, og på denne måten kanskje spare store beløp på reduksjon av unødige og kostbare alarmutrykninger fra vektere.

Vi har mange års erfaring, samt at vi bruker alarmsystemer levert av de ledende produsenter, og dere kan derfor være trygg på at dere får en løsning som dekker deres behov, uansett.

 


Kontakt oss: