lørdag, juli 13, 2024

OM OSS

Om ossSikringspartner As er etablert av vektere som har lang erfaring fra Oslo innenfor alle aspekter knyttet til alarm, vakt- og sikringstjenester. Vi utfører alt av oppdrag innen sikring og service, til private, næringslivet og til den offentlig sektor. Tjenester som boligalarm, næringsalarm, mobilt vakthold, stasjonært vakthold, alarmtjenester, beredskaps- og utrykningstjenester, arrangementsikkerhet og ikke minst intelligent videoovervåkning m.m.

Selskapet drives av medarbeidere og partnere med høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen, som igjen er vår styrke. Vår teknisk leder har også fagbrev i sikkerhetsfaget, og gikk ut med beste resultat på fagprøven.

Alle våre biler har utstyr til enkel sikring ved eventuelle hendelser/avvik. Om dette ikke skulle være nok, har vi en beredskapsgruppe som tilkalles. Vår beredskapsgruppe består av låsesmed, snekker, rørlegger, glassmester og elektriker. Dersom behovet skulle være tilstede, sikrer vi alle hendelser på strak arm. Alle avvik vi kommer over, vil bli fotografert for dokumentasjon. Dette er også bilder dere som kunde vil få, sammen med en utfyllende rapport om hendelsen.

Som egensikkerhet for våre vektere, benytter vi kommunikasjonssystemer til vaktsentralen og GPS systemer som til en hver tid viser hvor vekteren befinner seg, samt et alarmsystem vekteren kan benytte for akutte hendelser der det trengs assistanse.

Vår filosofi er bred kunnskap, effektive tjenester, kostnadsbesparelser og god kundebehandling, noe som gir kortere responstid og fornøyde kunder. På denne måten blir vi din naturlige sikringspartner, som kjennetegnes av høy kvalitet og profesjonalitet. Vi har et sterkt antall økende kunder, som har oppdaget fordelene med å være tilknyttet et lite lokalt selskap med stor kompetanse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og finn ut hva vi kan gjøre for deg.

 


Kontakt oss: