lørdag, juli 13, 2024

IT-SIKKERHET

De fleste mindre bedrifter har en IT tjenester, kompetanse og infrastruktur ikke helt henger med i dagens samfunn.

Som en konsekvens flyttes stadig flere tjenester ut i skyen og stadig færre tjenester kjøres internt. Dette gjør at man sitter igjen med en distribuert infrastruktur som ofte blir kompleks og kostbar å håndtere og ikke minst er det vanskelig å ivareta sikkerheten.

Med nettverk og sikkerhet som en tjeneste fra Sikringspartner får du en fulldriftet nettverksløsning som kontinuerlig skalerer og tilpasses din bedrifts behov både i forhold til volum, funksjonalitet og ikke minst sikkerhet.

Løsningen tilpasses det kapasitets- og sikkerhetsbehovet din bedrift har behov for, og vi kan hjelpe deg å kartlegge dette om ønskelig. Mulighetene i løsningen er enorme og kan bant annet ivareta alle aspekter av sikkerheten i en distribuert multisky infrastruktur, inkludert proaktiv endepunktsikring av klientene dine, samt sikker håndtering.

En løsning som gir deg forutsigbarhet, fleksibilitet og trygghet. Du får en ny skalerbar nettverks- og sikkerhetsinfrastruktur basert på bransjeledende teknologi fra ledende leverandører med tilpasset design, svært høy driftsstabilitet og innebygget fokus på sikkerhet.

 


Kontakt oss: