torsdag, juni 13, 2024

BOLIGALARM

Vi leverer det nyeste innen alarmanlegg og skreddersyr dette etter kundens ønske. Vi leverer også brann-, vann-, glass- og assistansealarm, m.m.
En boligalarm er god forebygging mot uønskede inntrengere, og gir også trygghet ved brann. Trygghet og sikkerhet i eget hjem er noe vi alle er opptatt av. Det er dessverre noen som opplever innbrudd der uerstattelige eiendeler går tapt. Noen opplever også at tyvene har utført dette mens man selv var hjemme. Dette oppleves svært krenkende og skremmende.

Mange bestiller alarm etter at de har opplevd innbrudd eller brann i sin bolig. Andre bestiller alarmen som om det er en forsikring, noe alarmen faktisk er. Alarmen kan monteres slik at den kan benyttes selv om du er hjemme (såkalt skallsikring). Har dere husdyr, kan alarmen monteres med detektorer som ikke utløses av dyrene. Alarmen kan aktiveres og dyret kan likevel bevege seg fritt i boligen mens dere er på jobb.

 • Godkjent alarmstasjon
  Med en alarm tilknyttet vår godkjente alarmstasjon, overvåkes din eiendom eller din virksomhet døgnet rundt av våre erfarne alarmoperatører. Alarmoperatørene sitter i direkte kontakt med våre vektere, som dag og natt er ute på veiene for raskt å kunne beskytte og ivareta dine verdier.
 • Overvåket brannalarm
  Vi leverer brannvarslingsystemer som oppfyller de nyeste TEK-10-kravene og EN/FG-krav. For dere som kunde betyr dette at dere er sikret et kvalitetsprodukt dere kan stole på. Sikringspartner As har en avtale med Ringerike Brann- og redningstjeneste, som gjør at disse rykker ut på alle våre brannalarmer uten opphold.
 • Assistanse- og panikkalarm
  Viste du at Sikringspartner As leverer assistanse- og panikkalarm som standard til alle alarmer som leveres? Vi vil vi alltid prioritere disse to alarmene høyt for at du som kunde hos oss alltid skal kunne forvente hjelp i alle typer situasjoner.
 • Utvidet service
  Som din lokale sikringspartner, tar vi gjerne turen innom og skrur av kaffetrakter, strykejern eller annet, om dere skulle ha glemt dette. Vi tar jobben med låsing/opplåsing, om du eller ditt barn skulle glemme eller miste nøkkelen til kontoret eller huset.
  Vi kan også låse inn håndverkere, eller bistå med hjelp i andre situasjoner ved behov
  Vi kommer uten ekstra kostnad for våre privatkunder.
 • Aktiv hundetjeneste
  Sikringspartner As er eneste vaktselskap med godkjent hundetjeneste i Buskerud. Hundetjeneste i form av godkjent hundefører med vekterhund er veldig nyttig under alle former for sikringsoppdrag, og gir en høyere kvalitet på arbeidet utført av vekter.

Vår jobb er å forebygge. Det er derfor viktig for oss at dere tar kontakt om dere skulle se noe mistenkelig eller om dere skulle føle utrygghet på noe som helst måte. Dere kan ringe oss når som helst på døgnet ved ønske om hjelp eller assistanse, og vi stiller raskt opp for å sørge for deres sikkerhet, både med og uten hund.

Les mer om vår smarthusalarm eller brannalarm!

Vi er her for å gjøre dere trygge!

 


Kontakt oss: