onsdag, mai 22, 2024

BEDRIFT

Vi leverer moderne sikringssystemer og vi kan skreddersy dette etter deres ønske. Vi leverer også brann-, vann-, glass- og assistansealarm, m.m.

Sikringspartner As leverer næringsalarm med eller uten vekterutrykning og vakthold. Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester til små, mellomstore og store bedrifter der fokus er sikkerhet.

Sikringspartner gir deg en profesjonelt overvåket brann- og innbruddsalarm med og uten fotodetektor for bildeverifisering av alarmårsaken. Dere kan også få delsikring med overvåkning av strategiske inntrengingspunkter ved hjelp av dør- og vindusmagneter.

Alarmmerker som festes på dører og vinduer er inkludert i vår alarmløsning, og er meget preventivt. Våre alarmoperatører har hele tiden kontroll på alarmsystemet og reagerer raskt hvis noe skjer.

 • Godkjent alarmstasjon
  Med en alarm tilknyttet vår godkjente alarmstasjon, overvåkes din eiendom eller din virksomhet døgnet rundt av våre erfarne alarmoperatører. Alarmoperatørene sitter i direkte kontakt med våre vektere, som dag og natt er ute på veiene for raskt å kunne beskytte og ivareta dine verdier.
 • Utrykningsgaranti
  Vi gir en unik utrykningsgaranti til våre bedriftskunder. Dette betyr at om vi ikke er på stedet innen avtalt tid etter mottatt alarmen, er utrykningen gratis (gjelder innenfor et gitt område). Vi vet av erfaring at det er minuttene som teller og tilbyr derfor denne unike tjenesten til våre bedriftskunder.
 • Assistanse- og panikkalarm
  Viste du at Sikringspartner As leverer assistanse- og panikkalarm som standard til alle alarmer som leveres? Vi vil vi alltid prioritere disse to alarmene høyt for at du som kunde hos oss alltid skal kunne forvente hjelp i alle typer situasjoner.
 • Tekniske alarmer
  Ofte ønskes det overvåkning og driftsstatus av tekniske installasjoner, samt fjernstyring av disse (også heiser). Vi tilbyr tekniske alarmer, der vi overvåker og kontrollerer slike løsninger, og sørger for kortest mulig driftsavbrudd om det skulle oppstå noe avvik.
 • Aktiv hundetjeneste
  Sikringspartner As er eneste vaktselskap i nordre Viken med godkjent hundetjeneste. Hundetjeneste i form av godkjent hundefører med vekterhund er veldig nyttig under alle former for sikringsoppdrag, og gir en høyre kvalitet på arbeidet utført av vekter.

Alle våre vektere har konflikthåndteringskurs, og er derfor spesialtrent med hensyn til vanskelige personer og konflikter. Dette gjør at de ansatte føler seg tryggere på arbeidsplassen. Arbeidsgivere kan med god samvittighet vite at deres ansatte og deres bedrift blir godt ivaretatt.

Vår jobb er å forebygge. Det er derfor viktig at dere, som våre kunder, kontakter oss om dere skulle se noe mistenkelig eller om dere skulle føle utrygghet på noe som helst måte. Dere kan ringe oss når som helst på døgnet, ved ønske om hjelp til noe, og vi stiller raskt opp for å sørge for deres sikkerhet, både med og uten hund.

Vi er her for å gjøre dere trygge!


Kontakt oss: