Nookbox, ditt nye smarthjem, er lansert.

Nookbox, ditt nye smarthjem, er lansert.

Endelig er det klart for leveranse av moderne Smarthusalarm fra NookBox. Vi har ventet lenge på å få på plass et ordentlig system, med forsikringsgodkjent alarm, men nå er ventetiden over.

Nookbox er en smart og trygg alarmløsning,  som holder hjemmet ditt trygt når du er på farten, og du kan ha full kontroll dirkete via app på din smarttelefon. Med Nookbox er det mulig å legge til nye produkter etter behov og disse vil synkronisere med produktene som allerede er innstalert. Nookbox gir maksimal fleksibilitet og du kan skreddersy ditt system slik at det beskytter familien, etter eget behov. Det er mange typer enheter som kan kobles til Nookbox, og du kan f.eks. koble opp en dørtelefon som gjør at du via app kan se video av de som ringer på døren, og snakke med personen(e).

Nookbox startkit inkluderer alt du trenger for å komme i gang med ditt smarthus system: gateway, fjernkontroll, bevegelsesdetektor og dørkontakt.
Medfølgende enheter i NookBox G2 kit er allerede innlært i systemet og behøver ikke legges til manuellt.
NookBox Gateway G2 er en av markedets mest mangfoldige og kraftfulle systemer innenfor sikkerhet og smarte hjemmeløsninger. Med NookBox G2 integreres sikkerhet, hjemmeautomasjon og energihåndtering i ett system. NookBox G2 kombinerer de beste teknologier innenfor, RF, Zigbee og Z-wave og skaper uendelige muligheter for sikkerhet, kontroll og komfort til ditt hjem.

Besøk vår nettbutikken vår for mer informasjon om Nookbox, eller se mer her.

22. september 2018
g